Logo deteylinger.nl
<p>Dennis Storm.</p>

Dennis Storm.

(Foto: pr)
Regio

Dennis Storm bij Bibliotheek Bollenstreek via livestream

  Activiteiten

Regio • Wat doe jij om de aarde groen en gezond te houden? Schrijver en programmamaker Dennis Storm begrijpt als geen ander waarom we onze manier van leven grondig en grootschalig moeten veranderen om de wereld weer gezond te maken en houden.

Op 28 december van 20.00-21.00 uur is Dennis Storm via een onlinelivestream te gast bij Bibliotheek Bollenstreek. Tijdens deze livestream gaat Dennis Storm in op duurzaamheid en de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel.
Naast de schoonheid van minimalisme gaat deze online bijeenkomst ook over gezond verstand; over het ontbreken van een collectief doel bij de huidige jonge generaties en de plaat voor de kop die velen van ons hebben als het om de huidige toestand van de aarde gaat. De lezingen worden aangesterkt met filmmateriaal en fragmenten uit de oude doos, en belangrijk om te weten, uiteindelijk komt alles goed.

De lezing van Dennis Storm vindt plaats via een onlinelivestream. Omdat Bibliotheek Bollenstreek iedereen in de Bollenstreek een hart onder de riem wil steken tijdens deze lockdown, zijn kaarten verkrijgbaar voor een minimalistische prijs van €5,00. Deze zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/dennisstorm.

Meer berichten