Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Teylingen

WoordVriend: Online scrabble met iemand uit jouw buurt

  Activiteiten

Teylingen • Wordfeud is de online variant van dat woordspel Scrabble. In het project WoordVriend koppelt Welzijn Teylingen buurtbewoners aan elkaar om samen Wordfeud te spelen. Zo kom je met andere spelers in contact. Op een laagdrempelige en anonieme manier. Als WoordVriend-maatje kun je veilig nieuwe mensen ontmoeten in je eigen wijk. Vrijwilligers helpen je bij het opstarten.

Meedoen is eenvoudig. Bekijk het instructiefilmpje op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen. Het filmpje legt uit hoe je kunt meedoen en spelgenoten in de buurt kunt vinden. Ben je al bekend met het downloaden van apps in de Appstore of Playstore? 

In vijf eenvoudige stappen start je het spel: 

1. Download gratis Wordfeud in Appstore of Playstore, 

2. Bedenk een spelersnaam met de vier cijfers van jouw postcode en voornaam. Bijvoorbeeld: 2171Victoria, 

3. Meld jouw spelersnaam aan bij Welzijn Teylingen om mee te doen. Stuur je spelersnaam per e-mail naar woordvriend@welzijnteylingen.nl, 

4. Van Welzijn Teylingen ontvang je de spelersnaam van iemand uit je eigen wijk. Zoek deze naam op in Wordfeud en nodig hem of haar uit voor een spel, 

5. Start het spel en zoek contact met elkaar via de chat.

Heb je daarna nog vragen, neem gerust contact op met Welzijn Teylingen: woordvriend@welzijnteylingen.nl, of bel naar 0252-231805.

Vrijwilligers gezocht

Om het nieuwe project op gang te krijgen heeft Welzijn Teylingen enthousiaste vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat het spel wordt gestart met de matches die je van de coördinator WoordVriend ontvangt, zoek je contact via de chatfunctie, beantwoord je vragen, help je anderen bij het opstarten en geniet je van een leuk potje online Scrabble. Enthousiast? Aanmelden bij Marie Omtzigt, via: woordvriend@welzijnteylingen.nl.

Meer berichten