Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Teylingen

Online spreekuur ‘Hulp bij uw Idee’

  Activiteiten

Teylingen •  In 2021 is het tweemaandelijkse online spreekuur ‘Hulp bij uw Idee’ gestart. Het eerstvolgende spreekuur is op dinsdag 6 april tussen 19.30 en 21.30 uur. In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers: het Jacoba van Beierenfonds, De HLT-Uitdaging, accountmanagers ‘wijken en verenigingen gemeente Teylingen’, en Welzijn Teylingen. Verenigingen, stichtingen en inwoners van Teylingen die een idee hebben voor vrijwillige inzet, kunnen zich aanmelden voor een gesprek met deze partijen.

Loopt u rond met een idee om zo uw vereniging, stichting of buurt te versterken en om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet u niet waar u kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met u meedenken. Zij kunnen u op weg helpen uw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt meegedacht over financiële mogelijkheden, het met gesloten beurs verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties uit hun netwerk, of andere helpende ondersteuning. En vooral wordt er meegedacht in de uitwerking van uw idee naar een concreet plan.

Hulp of inspiratie

Heeft u een idee en bent u op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? En is de inzet op vrijwillige basis? Aanmelden voor het spreekuur kan op de Vrijwilligers Academie Bollenstreek; www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl. Onder het aanbod vindt u het spreekuur als workshop aangeboden. U ontvangt in de week voorafgaand aan het spreekuur het verzoek uw vraag te omschrijven. En u krijgt een link voor het digitale overleg in MsTeams (met uitleg hoe deel te nemen).

Eerst meer weten of liever een direct contact, mail dan naar wijkregisseurs Irma Crooijmans of Loes Massaro via wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl.

Meer berichten