Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Wandelen tegen diabetes

  Activiteiten

Warmond/Voorhout • Zorggroep Voorhout - Warmond doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor de gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. De start is op woensdag 26 mei bij Sporthal De Tulp in Voorhout.

Vanwege de coronamaatregelen is het nog mogelijk te starten met de wandelingen, en daarom heeft de organisatie een alternatief bedacht. Op dit moment mag er buiten in groepen van vier personen gesport worden. Vanaf woensdag 26 mei wordt gestart met een alternatief wandelprogramma op het parkeerterrein van de Sporthal de Tulp (Jacoba van Beijerenweg 118a) in Voorhout. Onder leiding van de wandelcoach en fysiotherapeuten wordt een opbouwend programma opgesteld. Tijdens de Challenge ontvangen deelnemers informatie over een de volgende thema’s; bewegen, voeding, ontspanning, slaap, gedragsverandering en volhouden.


Op 26 mei, de eerste avond, wordt een fitheidstest afgenomen. Na de Challenge wordt deze test opnieuw afgenomen zodat deelnemers kunnen zien of ze vooruit zijn gegaan. Door meer bewegen kunt u uw gezondheid verbeteren. Aanmelden via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/voorhoutwarmondop-stapnaargezondheid/.

Meer berichten