Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Gospelkoor Soul2Soul zingt het nieuwe seizoen open

  Activiteiten

Sassenheim • Het Teylinger gospelkoor Soul2Soul, met thuisbasis Sassenheim, opent op donderdag 19 augustus het nieuwe seizoen met ‘live’ repeteren in de Dorpskerk. Het koor heeft er ongekend veel zin in om iedere maand ook weer voor publiek te kunnen zingen en nieuwe nummers ten gehore te brengen. Het eerste optreden is een klein concert op zaterdag 25 september bij een zorginstelling in Leiden.

Soul2Soul verleent haar medewerking met optredens bij verschillende gelegenheden: bij diensten voor kerken en instellingen tot kleine concerten of bruiloften met mogelijk in de toekomst ook weer deelname aan een festival.

De dirigent (Didier van Someren) en pianist (Koen van Leeuwen) brengen hun kennis en enthousiasme in om het koor tot een almaar swingender en muzikaler geheel te polijsten. Soul2Soul heeft een breed repertoire van verstilde tot uptempo muziek in verschillende eigen bewerkingen. 

Inloop

Ben je nieuwsgierig geworden naar Gospelkoor Soul2Soul? Loop dan gerust eens binnen tijdens de repetitie (schoolvakanties uitgezonderd). 

Het koor zoek momenteel vooral extra zangers voor de altpartij voor de beste balans maar ook sopranen en tenoren zijn van harte welkom.

De voorgeschreven coronamaatregelen kunnen nauwkeurig toegepast worden in de nog steeds vervangende repetitielocatie: de Dorpskerk (tegenover de Hema), Hoofdstraat 217 in Sassenheim. Inloop voor repetitie vanaf 19.45 uur, de start is om 20.00 uur. Voor informatie, bel Rick van Caubergh via 06-22515195 of kijk op www.gospelkoor-soul2soul.nl.

Meer berichten