Afbeelding
Foto: PR

Ga op zoek naar de Halloween Happy Stones

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Ook voor dit jaar hebben de Halloween Organisatie van Park Rusthoff besloten om Halloween toch een klein beetje door te laten gaan in Sassenheim. Dit jaar met een wedstrijd en een speurtocht.

De organisatie vond het toch wel weer jammer dat de jaarlijkse Halloweenparty in het park niet kan worden gehouden. En hopen dat het volgend jaar wel weer kan.

Speurtocht

De organisatie verstopt 100 beschilderde Halloween Happy Stones voor kinderen tot 12 jaar. Op zaterdag 30 oktober mogen kinderen deze zoeken. Ze liggen verstopt in het centrum van Sassenheim. Om precies te zijn tussen Wilhelminalaan, Westerstraat en Parklaan. En van de Teylingerlaan tot parklaan bij Pancratiuskerk. Alles wat daartussen zit daar kan een steen liggen. 

Vind je er één (laat andere stenen liggen die je ziet) dan mag je deze laten zien tussen 16.00 en 17.30 uur bij de kraam op de rode loper (hoofdingang) van het park. Ieder kind dat één Halloween Happy Stone laat zien krijgt een zakje snoep. Daarna mogen ze de Halloween Happy Stone natuurlijk houden.

Wedstrijd

Daarnaast schrijft de organisatie ook een wedstrijd uit, bestaande uit drie categorieën. 

Wie versiert de mooiste, engste tuin in Halloweensfeer?

Wie snijdt zo origineel mogelijk een pompoen uit?

Wie verkleedt zich zo eng mogelijk? (Voor kinderen tot 12 jaar)


Per categorie zijn drie prijzen te winnen.

Maak foto’s van jouw creatie(s). Om mee te doen moet je jezelf aanmelden via halloweenrusthoff@gmail.com. Zet in je aanmelding je naam en adres, welke categorie je aan mee wilt doen en of je een glutenallergie hebt.


Alle inzendingen moeten uiterlijk binnen zijn op zaterdag 30 oktober, om 15.00 uur. En voor de versierde tuinen uiterlijk voor 29 oktober 18.00 uur. Daarna bekijkt de jury alle foto’s. De jury komt dan ’s avonds bij de prijswinnaars thuis de prijzen uitreiken. Bij vragen of voor extra informatie, neem contact op met Marcia Donker via 06-29095750. | Foto: pr.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant