Ook in Park Groot Leerust staan de kinderen gespannen te wachten. | Foto: Mandy van Leeuwen
Ook in Park Groot Leerust staan de kinderen gespannen te wachten. | Foto: Mandy van Leeuwen Foto: Mandy van Leeuwen

Sinterklaas viert weer feest in Het Trefpunt

Activiteiten Warmond

Warmond • De intocht van Sinterklaas is in Warmond op zaterdag 20 november. Rond 13.00 uur kom hij aan in Park Groot Leerust. Om 14.15 uur begint het Sinterklaasfeest in Het Trefpunt.

Rond 13.30 uur zal Sinterklaas een korte rijtoer maken door Warmond. Als gevolg van de afsluiting van de Tolbrug zal die rondrit dit jaar door de Oranjebuurt gaan en dan via de Burgemeester Ketelaarstraat, Dorpsstraat en Baan richting het Trefpunt. Om 14.15 uur begint daar een groot sinterklaasfeest voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 van de basisschool. Ook kinderen uit Warmond, die niet in Warmond op school zitten, zijn welkom. Samen met Jeugdcircus Atleta gaan zij er weer een gezellig feest van maken.

De kinderen zijn 15 minuten (14.00 uur) voor aanvang van het feest welkom. Ouders kunnen hun kind brengen naar de ingang van het schoolplein van basisschool de Buitenplaats. Het bestuur van de VWF staat daar klaar om uw kind richting de feestzaal te begeleiden. Na afloop kunnen ouders hun kind om 15.45 uur weer ophalen bij de ingang van het schoolplein. Het is een feest voor alleen kinderen, dus ouders kunnen helaas niet aanwezig zijn. 

 

Namenstrookje verplicht

De kinderen ontvangen, een paar dagen voor het feest, een brief in de klas met informatie. Onderaan deze brief zit een namenstrookje, waarop naam en telefoonnummer ingevuld kunnen worden. Kinderen kunnen dit strookje meenemen, zodat de organisatie ouders kan bereiken als dat nodig is. Zit uw kind niet op de Buitenplaats? Neem dan contact op met VWF om een informatiebrief te ontvangen: info@vwfwarmond.nl. Zonder namenstrookje is het niet mogelijk voor kinderen om deel te nemen aan het feest.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant