Afbeelding
Foto: pr./Edwin van der Wijngaard

Pankras biedt alternatief voor Sinterklaas huisbezoek

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Toneelvereniging Pankras verzorgt al jaren de intocht in Sassenheim. Samen met Sinterklaas en de pieten bezoeken ze rond pakjesavond vele scholen en gezinnen in de Bollenstreek. Omdat de maatregelen rondom het virus weer aanscherpen, biedt de vereniging dit jaar ook een alternatief voor een huisbezoek: een persoonlijke Sint Video.

Pakjesavond extra leuk maken, maar is een huisbezoek iets te spannend voor de kinderen? Gaat u liever voor een zekere optie nu de maatregelen aanscherpen? Een gepersonaliseerde video van Sinterklaas ontvangt u digitaal en kunt u afspelen wanneer het uitkomt.

Persoonlijke (kruid)noot

Een Sint Video duurt ongeveer 7 minuten. Sint en de pieten maken een verhaaltje van wat luisterpiet het afgelopen jaar over de kinderen geleerd heeft. Leuke feitjes over school, vriendjes, sport of behaalde zwemdiploma’s; Piet weet het allemaal en anders staat het wel in het grote boek van Sinterklaas.

Ervaren videopieten

Vorig jaar mocht Pankras al ruim 100 video’s opnemen voor kindjes uit de regio, waar erg positieve reacties op terugkwamen.

‘De kinderen zaten direct in het verhaal en gaven fanatiek antwoord op de vragen van Sinterklaas. Het fragment is direct meerdere keren bekeken. Het was heel fijn dat we in deze gekke periode toch op deze manier Sinterklaas over de vloer hadden,” zegt Arjen over de video in 2020.

De pieten hebben de camera alweer afgestoft voor de nieuwe opnames.

Een Sint Video reserveer je voor 20 euro via SintVideo@pankras.nl. Voor meer informatie over de video en de huisbezoeken, bezoek www.pankras.nl. De vereniging volgt de maatregelen van de overheid: huisbezoeken vinden doorgang als de maatregelen dit toestaan.

Foto: pr./Edwin van der Wijngaard

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant