Logo deteylinger.nl
Foto: pr./ Hennes en Meriam Voorn
foto Sassenheim

Sinterklaas maakt tour in cabrio door Sassenheim

  Activiteiten

Sassenheim • Het onthaal was anders dan anders, maar nog steeds hartverwarmend. Dit jaar besloten Sinterklaas en de Pieten om een parade door Sassenheim te houden.

Geen intocht met de stoomboot in de Oude Haven, maar in een cabrio door de straten van Sassenheim. Op die manier konden de kinderen zwaaien naar de Sint, en hun tekeningen afgeven aan de pieten. Natuurlijk werden er ook (zakjes) pepernoten gestrooid. De parade startte op de Vliegeniersweg, en ging na een ronde door de Postwijk door naar onder andere de Willibrorduslaan, Zandslootkade, Wilhelminalaan, de Kagertuinen en de Hoofdstraat. Langs de route stonden veel kinderen, met harten die vol verwachting kloppen voor de eerste avond dat de schoen gezet mag worden.

De winkeliersvereniging Sassenheim en Business Platform Teylingen kozen voor deze opzet, om zeker te zijn dat de intocht dit jaar door kon gaan. Een bijeenkomst met een grote groep op de Oude Haven is door de maatregelen niet mogelijk. Met de parade hoopten ze de kinderen en Sint weer blij te maken. 

Meer berichten