Lekker naar buiten met een speciale speurtocht voor op de telefoon. | Foto: pr.
Lekker naar buiten met een speciale speurtocht voor op de telefoon. | Foto: pr. Foto: pr.

Kerstspeurtocht op Koudenhoorn

Activiteiten Warmond

Warmond • Even coronaproof eropuit met de kinderen? Wandel samen de kerstspeurtocht in Warmond. De speurtocht over het eiland Koudenhoorn is gratis via smartphone beschikbaar tot en met 9 januari 2022. Tijdens het wandelen van de route, horen deelnemers op hun smartphone het kerstverhaal, muziek, goede voornemens, grapjes en raadsels en krijgen ze (quiz)vragen. De route is twee kilometer lang.

“Nu er vanwege corona nog steeds zoveel niet door kan gaan, wilden we rond de kerst toch iets extra’s organiseren voor de kinderen,” vertelt Arjan Heijl namens VVV Warmond. “Voor ouders is deze kerstspeurtocht een ideale manier om met het gezin even een frisse neus te halen op het moment dat het jou uitkomt. En wij kennen geen betere manier om kinderen aan het wandelen te krijgen dan met een speurtocht!”


Met een app

De ‘Lotje Familie Kerstspeurtocht Warmond’ is naar de smartphone te downloaden via de website of de app van izi.TRAVEL. Het is dan niet nodig om onderweg online te zijn. 

Wie tijdens de speurtocht een leuke foto post met #warmondaandekaag en #lotjesmartphonespeurtocht maakt kans op een prijs.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant