Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Wout van der Slikke
Regio

Helpende handen gezocht tijdens Duin en Bollen Vierdaagse

  Activiteiten

Regio • In oktober 2022 wordt de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse gehouden. Van donderdag tot en met zondag 6 tot en met 9 oktober zullen er duizenden wandelaars kris kras door de Duin- en Bollenstreek lopen. Om dit in goede banen te leiden, vraagt de organisatie veel vrijwilligers die bij voorkeur uit de dorpen zelf komen. Vrijwilligers om te helpen en om entertainment te verzorgen.

Mok van Deelen coördineert de vrijwilligers vanuit het vierdaagse-bureau. Zij legt uit: “Wij hebben vele honderden vrijwilligers nodig voor allerlei taken. Van leaders tot wegafzetters en van gastvrouwen tot op- en afbouwers. Maar één ding hebben zij allemaal gemeen. Wij bouwen samen aan een geweldig nieuw evenement in onze mooie Duin en Bollenstreek.”

Dus ook hoopt Van Deelen dat er naast de “gewone” taken, veel mensen zich vanuit bijvoorbeeld hun toneelvereniging, dansclub, scouting of carnavalsvereniging aan de zwoegende wandelaars laten zien. “Want wandelen op zich is al leuk en gezond, maar het moet de deelnemers ook gezellig gemaakt om de finish te halen. En dat kunnen de dorpsbewoners prima door te helpen of wat leuks te bedenken”, zegt de office manager van de organisatie.

Vrijwilligers kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar mok@db4daagse.nl of te bellen naar 071-8200434 op maandag, dinsdag of donderdag.

Meer berichten