Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Workshop | Lang leve je kledingkast

  Activiteiten

Sassenheim • In de bibliotheek (Kerklaan 42) is op vrijdag 18 maart van 20.00 tot 21.30 uur de workshop Lang leve je kledingkast door Mariska van der Haven. Leer in deze workshop hoe je met minder kleding meer jezelf kan worden.

De kledingindustrie is een van de meest (lees tweede) vervuilende industrieën ter wereld. Veel mensen weten dit en willen hier best wat aan doen, maar weten vaak niet waar te beginnen. Tijdens deze workshop vertelt Mariska welke stappen gezet kunnen worden naar een duurzamere kledingkast. Deelnemers gaan actief aan de slag. Aan de hand van een moodboard wordt bepaald welke kledingstukken echt bij iemand passen en een leven lang mee kunnen gaan. Aan het einde van de avond kunnen deelnemers geïnspireerd en vol vertrouwen aan de slag gaan met hun eigen kledingkast.

Deelname kost 10 euro voor leden en 12,50 euro voor niet leden. Aanmelden kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/vermaak.

De Bibliotheek Bollenstreek biedt onder de naam VerMaak een reeks duurzame activiteiten aan. Ga de uitdaging aan om de Bollenstreek een stukje groener door te geven aan de volgende generatie. 

Meer berichten