Logo deteylinger.nl
<p>Pankras speelt de familievoorstelling &#39;Het einde is zoek&#39;, waarin personages uit een kinderboek plotseling tot leven komen. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard</p>

Pankras speelt de familievoorstelling 'Het einde is zoek', waarin personages uit een kinderboek plotseling tot leven komen. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard

(Foto: pr./Edwin van der Wijngaard)
Sassenheim

‘Het einde is zoek’ in familievoorstelling bij Pankras

  Activiteiten

Sassenheim • Toneelvereniging Pankras speelt op zondag 3 april om 14.30 uur de familievoorstelling ‘Het einde is zoek’ in theater ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Joyce zoekt een rustig plekje om te lezen, maar dan merkt ze dat ze toevallig in een toneelzaal vol met kinderen terecht is gekomen! Wat ligt er meer voor de hand dan die maar te gaan voorlezen. Maar ….. al snel blijkt dat daarbij vreemde dingen gebeuren. De personen uit het verhaal komen tot leven en al snel blijkt dat het einde zoek is. Kan dit goed aflopen? Met de hulp van de kinderen in de zaal misschien?

Kaarten kosten 6 euro per stuk, en zijn te reserveren via kaarten@pankras.nl of aan de deur te koop. De voorstelling is voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer berichten