Logo deteylinger.nl
<p>| Foto: pr./Gerard van Steijn</p>

| Foto: pr./Gerard van Steijn

(Foto: pr./Gerard van Steijn)
Sassenheim

(Loop)fiets, skelter of step versieren en meedoen met het Kindercorso

  Activiteiten

Sassenheim/Voorhout • Ook kinderen kunnen meedoen aan het Bloemencorso op zaterdag 23 april, want voorafgaand is er het traditionele kindercorso.

Sassenheim

Na twee jaar van afwezigheid is de kleurrijke Kindercorso terug van weggeweest in Sassenheim. Business Platform Teylingen organiseert dit samen met de vrijwilligers van {ark Rusthoff en de Sassenheimse speeltuinverenigingen.

Alle kinderen mogen hun fiets, step, skelter of ander voertuig op vrijdag 22 april tussen 18.30 en 19.30 uur komen versieren. Dit kan in Park Rusthoff of bij speeltuin Beatrix (Vooruitgangdreef 1). Je hoeft geen lid te zijn en iedereen mag meedoen. Op zaterdag 23 april is de kindercorso optocht, om 11.00 uur is het vertrek ter hoogte van de apotheek (Hoofdstraat 190). De Jeugdband van Adest Musica verzorgt de muziek. De route loopt door het centrum, duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten op het plein voor de Etos met een lekkere traktatie.

Voorhout

Ook de Oranje Vereniging Voorhout organiseert dit jaar het kindercorso. Op vrijdag 22 april om 15.30 uur kunnen kinderen en ouders het bloemenpakket afhalen op het parkeerterrein bij het NS-station. 

Op zaterdag 23 april is tussen 10.15 en 10.45 uur het opstellen en jureren voor het kindercorso in het Kievitspark en de Dr. Kuyperlaan op aanwijzing van het comité. Om 10.45 uur is de start en kinderen de kinderen met hun versierde fiets achter één van de vier muziekkorpsen aan. Het eindpunt is de Bonekruidstraat bij de Emmaüsschool. Hier is voor alle deelnemers aan het kindercorso een herinneringsvaantje, drankje en een versnapering. De prijsuitreiking is om 14.00 uur in Cheers.

Meer berichten