Afbeelding
Foto: pr.

Theater, yoga en een voorleesfeestje tijdens Nationale Voorleesdagen

Activiteiten Teylingen

Teylingen • De Nationale Voorleesdagen zijn van 25 januari tot 4 februari. De Bibliotheek Bollenstreek organiseert in deze periode verschillende waarbij het belang van voorlezen aan het jonge kind centraal staat: Voorlezen beleef je samen.

Voorlezen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind en zo leren ze vooral nieuwe woorden. In boeken en verhalen reizen we naar alle hoeken van de wereld: we kunnen andere continenten en culturen bezoeken, maar ook in onze eigen omgeving de grens overgaan.  Daarnaast zorgt een voorleesmoment tussen jou en je (klein)kind voor een mooie band en herinneringen. 

Dit jaar is het boek Maximiliaan Modderman geeft een feestje verkozen tot Prentenboek van het Jaar. De feestelijke activiteiten bij de Bibliotheek staan in het teken van dit prentenboek en zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dit is het programma tijdens De Nationale Voorleesdagen: 

25 januari t/m 4 februari: Kleurwedstrijd
Kom de vestiging mooier maken met prachtige kleurplaten. Haal je kleurplaat op bij de balie en teken mee! De mooiste kleurplaat wint het Prentenboek van het jaar.

Kinderboekenyoga
Het prentenboek van het jaar wordt tot leven gewekt met yoga! Houdt jouw kind van bewegen, spelletjes spelen en op avontuur gaan? Kom dan naar de kinderboekenyoga-workshop en ontdek wat het voor jouw kind kan doen. Op woensdag 25 januari van 15.00 tot 15.45 uur in de bibliotheek Sassenheim, en op woensdag 1 februari van 14.00 tot 14.45 uur in de bibliotheek Voorhout. Deelname kost 2,50 euro. 

Theatervoorstelling | Max en het rommelfeest

Kinderen van 2 tot 6 jaar kunnen op dinsdag 31 januari van 15.00 tot 15.45 uur in de bibliotheek Warmond de theatervoorstelling Max en het modderfeest bijwonen. Bij deze voorstelling zit de kinderen niet stil. Ze kunnen mee dansen, zingen, bewegen en meedenken. De voorstelling wordt gegeven door het Marnicktheater. Deelname kost 2,50 euro. Aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Pyjama voorleesfeestje
Kom in je lievelingspyjama met knuffel naar de bibliotheek en luister naar Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Op  woensdag 1 februari van 10.00 tot 11.00 uur in Warmond (Herenweg 80), en van 16.00 tot 16.40 uur in de vestigingen in Sassenheim en Voorhout. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Ga naar www.bibliotheekbollenstreek.nl/nvd voor meer informatie, kaartverkoop en/of aanmelding.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant