Afbeelding
Foto: pr.

Kleine Kerk open tijdens Open Monumentendag

Activiteiten Voorhout

Voorhout • De historische Kleine Kerk in het schilderachtige groene hart van Voorhout opent op zaterdag 9 september de deuren voor het publiek tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Kleine Kerk. Dit evenement, dat plaatsvindt van 11.00 tot 15.00 uur, belooft een onvergetelijke dag te worden voor liefhebbers van erfgoed, cultuur en gezinsplezier.

De Kleine Kerk in Voorhout staat bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Tijdens de Open Monumentendag krijgen bezoekers de unieke kans om dit historische juweeltje van dichtbij te bewonderen. Ontdek de verhalen die achter de muren van deze eeuwenoude kerk schuilen en dompel uzelf onder in de historische sfeer.

Voor gezinnen met kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten georganiseerd om jonge ontdekkingsreizigers te vermaken en te inspireren. 

Live muziek zal de lucht vullen terwijl bezoekers genieten van de sfeer en schoonheid van de Kleine Kerk. Een moment van vrede en reflectie in deze historische omgeving.

Daarnaast nodigen ze iedereen uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Leg uw favoriete momenten tijdens de Open Monumentendag vast en maak kans op tickets voor het Candlelight concert dat later dit jaar zal plaatsvinden in de Kleine Kerk.

Uit de krant