Afbeelding
Foto: Edwin van der Wijngaard

Voorbereidingen Halloween in het park in volle gang

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff op zaterdag 28 oktober de jaarlijkse Halloween Park Party. De kaartverkoop staat op zaterdag 8 oktober.

Alle bezoekers, kinderen èn hun ouders, mogen verkleed komen. Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kunnen ze allerlei griezelige spelletjes doen. De oudere kinderen mogen in de buitenring op griezeltocht. Het feest is afgelopen om 21.00 uur. 

Kaartverkoop

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 8 oktober te koop bij Primera Sassenheim, The Read Shop. De kaarten worden alleen verkocht aan kinderen die met hun ouders komen. Bij de poort wordt hierop gecontroleerd. Oudere kinderen of alleen volwassenen krijgen geen toegang. 

Vrijwilligers

Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Ze zoeken speciaal nog iemand die de inkopen wil doen voor al het eten en drinken voor alle 100 vrijwilligers. Je hoeft geen eten te koken want dat is al geregeld. Ook figguranten en andere vrijwilligers zijn meer dan welkom. Aanmelden kan bij Monique Geertsen via halloweenrusthoff@gmail.com of bel 06-47149098. Meer informatie staat op www.parkrusthoff.nl.

Uit de krant