Verschillende artiesten treden op tijdens de voorstelling 'Santenkraam'. | Foto: pr.
Verschillende artiesten treden op tijdens de voorstelling 'Santenkraam'. | Foto: pr. Foto: pr.

Santenkraam goed gevuld met lokale artiesten

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Santenkraam is een cultureel evenement. Een rijgdraad van talenten en disciplines in de podiumkunsten, die versmelten tot een onvergetelijke avond. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is de voorstelling te bezoeken in theater ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Santenkraam is een voorstelling vol klassieke muziek, poëzie, pop- en luisterliedjes, jazz en blues, comedy, variété en cabaret. Deze editie wordt anders dan voorgaande voorstellingen. Meer spektakel en onverwachte momenten. Er is werk te horen van onder andere Sting, Queen, Björk, Louis Prima, Boots Randolph, Stray Cats, Charlie Chaplin en John Legend. Nieuwe ‘Santenkramers’ zijn pianotalent Jesse van der Meij (16), slagwerker Boris Weijers uit Noordwijkerhout en Maarten Ebbers, de winnaar Leidsch Cabaret Festival 2009. En ook bekende gezichten zoals Wouter Kiers (tenorsax), Maureen Natzijl (sopraan-, alt- en bariton saxofoon), Martijn Pompe (contrabas en basgitaar), Judith Koch (zang en piano), Jentley Drieman (zang en piano), Rob Stoop (piano en accordeon), Gerard van der Vlies (techniek) en John van Santen (sopraansax en presentator).

De voorstelling op zaterdag begint om 20.15 uur, op zondag is de aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 20 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.

Uit de krant