Afbeelding

Teylingen van A tot Z

Algemeen Teylingen van A tot Z

Teylingen • Muziek, sport en cultuur. Teylingen kent veel verenigingen, stichtingen en organisaties waar inwoners terecht kunnen. Iedere week krijgt één van deze organisaties de ruimte om zich voor te stellen in 'Van A(vondvierdaagse) tot Z(wemvereniging)'.

Naam:Stichting Sportparkpop

Opgericht in: 2005

Aantal leden: 5 bestuursleden

Wie zijn we en wat doen we?

Stichting Sportparkpop organiseert inmiddels voor het twaalfde jaar, op voorheen Koninginnedag en nu Koningsdag een muzikaal evenement op het sportpark in Voorhout. Tijdens Koningsdag kunnen jong en oud genieten van een goed muzikaal programma onder het genot van een hapje en drankje. Voor de kinderen is er ook van alles te doen; klauteren over de stormbaan, er is een springkussen, kinderen kunnen limonade uit een koe halen, suikerspin eten en ze kunnen zich laten schminken.

Waarom is het zo'n leuke stichting?

Het evenement hanteert geen toegangsprijs en bovendien zijn alle activiteiten voor de kinderen gratis! Daardoor is het voor veel mensen toegankelijk. De opbrengt van het evenement komt ten goede aan de jeugdopleiding van Handbalvereniging Foreholte. Dit omdat vele vrijwilligers van HV Foreholte, (ongeveer 60) van toiletjuffrouw tot barmedewerker, hun handen uit de mouwen steken op Koningsdag om het iedere bezoeker tijdens het evenement naar het zin te maken.

Wat is jullie ambitie?

Sportparkpop kan al jaren bouwen op een vast publiek. We hoeven niet groter te worden. De uitdaging ligt altijd in een goed muzikaal programma binnen het budget neer te zetten. We streven naar een ontmoetingsfeestje, vergelijkbaar met de kermissfeer. Tevredenheid is er op het moment wanneer de bezoekers het naar hun zin hebben tijdens het evenement en tevreden zijn over het muziekaanbod en de service die we op die dag geven. Het plezier staat voorop, maar wanneer er ook nog een mooi bedrag op de cheque kan worden ingevuld om aan HV Foreholte te schenken kan het bestuur supertrots terugkijken op de georganiseerde activiteit.

Meer informatie is te vinden op: www.sportparkpop.nl.

Deze rubriek wordt samengesteld in samenwerking met Welzijn Teylingen. Alles over vrijwilligerswerk vindt u op www.welzijnteylingen.nl en klik op 'vrijwilligerswerk'.

Wilt u uw vereniging ook in deze rubriek, en wilt u weten hoe u dat doet? Stuur dan een e-mail naar Marian Kofoed van Welzijn Teylingen: m.kofoed@welzijnteylingen.nl

Uit de krant