Leden van de rotary planten bollen in Park Rusthoff. | Foto: pr./Jisk Koopman
Leden van de rotary planten bollen in Park Rusthoff. | Foto: pr./Jisk Koopman

Rotary plant honderden bollen in Park Rusthoff

Algemeen Sassenheim

Sassenheim ♦ De weersomstandigheden waren afgelopen zaterdag niet echt optimaal voor de geplande klus in Park Rusthoff. Ondanks dat alles waren de leden van de Rotary Sassenheim en de Parkklussers naar het park gekomen om gezamenlijk de klus te klaren. Rond de klok van 10.30 uur waren ze echter in Het Sassennest te vinden om te genieten van een vers kopje koffie en een gebakje.

Tijdens het koffiehalfuurtje hield Ronald van de Graaf, voorzitter van Stichting Beheer Park Rusthoff een kort woordje: "Het is leuk met elkaar zo bezig te zijn. Ik ben oprecht trots op dit team". Apotheker Danusia Hendrikzs liet de aanwezigen kennis maken met een speciaal verband dat bij ongelukken tijdens werken in het park goed van pas kan komen. Voorzitter Van de Graaf was bereid om 'slachtoffer' te spelen.

Even later leek het weer wat op te knappen en de buiten wachtende modderige laarzen werden aangedaan om het werk te hervatten. Er moesten immers nog heel wat narcissenbollen, geschonken door de Firma Leenen, de grond in. Onder leiding van Gerard Rutgrink, afdeling Groen, zocht men zijn of haar "werkplek" op. De schoppen gingen de aarde in en zo raakten de volle bollenkratten steeds leger. De planters hadden het duidelijk naar hun zin en werkten prima samen. Jisk Koopman liet namens de Rotary grinnikend weten: "Ja we zijn gewoon een enthousiaste groep. Dat geldt voor de leden van de Rotary en natuurlijk ook voor de Parkklussers"

Uit de krant