Het bestuur van Lopen tegen Kanker is op zoek naar nieuwe bestuursleden. | Foto: pr.
Het bestuur van Lopen tegen Kanker is op zoek naar nieuwe bestuursleden. | Foto: pr.

De zesde editie van Tennis tegen Kanker

Sport Warmond

Warmond • De stichting Lopen tegen Kanker organiseert jaarlijks in oktober het mooie wandel- en hardloopevenement in Warmond, waarbij het ingezamelde geld gedoneerd wordt aan regionale doelen en het eigen wensenfonds. Ook is er jaarlijks een tennistoernooi, dat op zaterdag 4 februari wordt gehouden.

De stichting organiseert jaarlijks een drietal tennistoernooien: voor particulieren, kinderen en voor bedrijven. Dit jaar is op zaterdag 4 februari zowel het Tennis Tegen Kanker-toernooi voor de kinderen als voor de particulieren. Dekker tennis uit Warmond steunt de stichting inmiddels voor de zesde keer, en stelt kosteloos de hele dag twaalf tennisbanen ter beschikking.

Het toernooi voor de kinderen is in de leeftijd van 4-17 jaar en is het een officieel ROGG toernooi.

Glow in the dark

Aan deze zesde editie geeft de organisatie nog een speciaal tintje. Naast het reguliere toernooi zijn er drie banen gereserveerd voor glow in the dark-tennis. Deze hal is geblindeerd, er is UV verlichting, de banen en netten zijn met lichtgevend tape afgezet en ook de tennisballen geven licht, waardoor tennissen een nieuwe dimensie zal krijgen.

Inschrijving

Inschrijven voor zowel de particulieren als de kinderen kan via toernooi.nl. De inschrijving sluit op 31 januari.

Nieuwe bestuursleden

De organisatie is druk met de voorbereidingen, echter het (vrijwillige) bestuur is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Zonder nieuwe bestuursleden komt het voortbestaan van de stichting in het gedrang en zou de aankomende editie van de loop in oktober wel eens de laatste kunnen zijn.

De stichting is op zoek naar enthousiaste en verfrissende doortastende aanpakkers, gedreven en enthousiaste teamplayer(s). Bij interesse stuur dan even een mail naar: info@lopentegenkanker.nl.

Uit de krant