Peter van der lans (l) en Gert Bol met hun oorkondes. | Foto: pr.
Peter van der lans (l) en Gert Bol met hun oorkondes. | Foto: pr.

Foreholte huldigt vrijwilligers tijdens nieuwjaarsreceptie

Sport Voorhout

Voorhout • Peter van der Lans en Gert Bol zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Foreholte allebei benoemd tot 'Lid van Verdienste'.

Op een drukbezocht nieuwjaarsreceptie op sportpark De Elsgeest was zondag 8 januari veel te beleven. Een speciaal samengesteld All Star Team nam het op tegen het eerste team van Foreholte. Het eerste succes van het nieuwe jaar werd behaald door het vlaggenschip door met 3 – 1 te winnen. Tijdens de wedstrijd genoot de jeugd van een 'levend tafelvoetbaltoernooi'.

Fifa-speler

Rond 16.30 uur blikte voorzitter Jan Regeer met de aanwezige terug naar de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen en nam ons mee met al wat komen gaat het aankomende seizoen. Hij huldigde Dylan Kooi als Fifa-speler van vv Foreholte voor dit jaar. Na zijn speech sprak de voorzitter zijn waardering uit voor een tweetal vrijwilligers die hij benoemde tot Lid van Verdienste.

Lid van Verdienste

De eerste benoeming is voor Peter van der Lans. "Hij is niet weg te denken als grensrechter van Foreholte 2. Vijftien seizoenen hanteerde hij de vlag. Daarnaast is Peter altijd inzetbaar als vrijwilliger bij grote evenementen in diverse functies. Er kon en kan altijd een beroep gedaan worden op Peter," aldus voorzitter Regeer. Ook voor Gert Bol had hij lovende woorden. "Gert is een man met vele functies de afgelopen jaren. Van leider tot trainer, van jeugdbestuurder tot initiatiefnemer van het Edwin van der Sar Toernooi. Binnen de club kennen we Gert uiteraard als Hoofdpiet en zijn slogan #wijzijnforeholteenwijzijndebeste."

Hernieuwd clublied

Van der Lans en Bol ontvingen de bijhorende oorkonde en een warm applaus van de zo'n ruim 250 aanwezigen. Regeer vroeg of zijn medebestuursleden konden zorgen dat de gehele kantine werd voorzien van een drankje en bracht een proost uit op een gezond en sportief 2017. Het feest werd daarna voorgezet met de band The Beards, maar natuurlijk niet voordat Ton Arroyo het hernieuwde Foreholte Clublied in had gezet.

Uit de krant