| Foto: pr.
| Foto: pr.

Feestband HOPP!? en Adest Brass in 't Onderdak

Cultuur Sassenheim

Sassenheim • Adest Brass en HOPP!? De Feestband van Nederland maken er zaterdag 4 februari een dolle boel van. Eigen nummers, maar ook gezamenlijke muzikale acts waarbij er dus meer gebeurt dan alleen maar muziek maken.

HOPP!? De Feestband van Nederland is ontstaan door drie vrienden die elkaar uit de muzikale beroepswereld kennen. Hoe leuk zou het zijn om met een aantal collega's een feestband samen te stellen?

Na de nodige brainstormsessies zijn deze enthousiaste kerels het land af gaan bellen om een verzameling muzikanten bij elkaar te krijgen. Naast de muzikaliteit moest de groep ook qua gezelligheid goed bij elkaar passen. "En dat is meer dan geslaagd," laat Marcus Kerspershoek, één van de jongens van het eerste uur, weten. Tevens is Kerpershoek de dirigent van Adest Brass.

Bont gezelschap

Kerpershoek vervolgt: "Het is een bonte verzameling van muzikanten geworden, van Weert tot Putten en van Sliedrecht tot Rhenen. Overal komen de muzikanten vandaan. Uit alle militaire orkesten van Nederland zijn er muzikanten vertegenwoordigd". Ook vanuit de jazz- en de popwereld staan ze inmiddels te trappelen om met HOPP!? aan de gang te gaan. Een avondje met HOPP!? is een gegarandeerd avondje feest.

Kaarten

Het is Adest Musica gelukt om tussen de derde muzikale afdeling van de vereniging, Adest Brass, en HOPP!? een samenwerking aan te gaan. Op zaterdagavond spelen beide orkesten muziek uit hun eigen repertoire, maar ook gezamenlijke feestnummers zullen niet ontbreken. De toegang is 5 euro, kaarten zijn aan de deur te koop.

De zaal is om 20.00 uur open en vanaf 20.30 uur zal het muzikale feest losbarsten in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40A). Na afloop verzorgt HOPP!? een afterparty.

Uit de krant