Leden van het CDA onthullen het sponsorbord bij Warmunda. | Foto: pr.
Leden van het CDA onthullen het sponsorbord bij Warmunda. | Foto: pr. Foto: pr.

CDA sponsort bord bij Warmunda

Politiek Warmond

Warmond • De jongste regionale CDA-kandidaat, en voetballiefhebber, Julius Terpstra trapte met de onthulling van een bord bij SV Warmunda in Warmond. Het is de start van een pilot van CDA Teylingen om sportverenigingen in de gemeente te steunen.

CDA Teylingen draagt de jeugd en het verenigingsleven een warm hart toe. Voor de jeugd is sporten een belangrijk middel om samen met vrienden plezier te hebben. CDA Teylingen heeft daarom besloten om een pilot te starten om mogelijk in de toekomst veldsportverenigingen in de gemeente Teylingen te sponsoren met een reclamebord dat door de leden via crowdfunding is gefinancierd. SV Warmunda is de eerste vereniging waar een bord is gesponsord. 

Mini crowdfunding

Voorzitter van CDA Teylingen, Hans van Ek, licht toe: "Ik ben geweldig trots dat onze leden uit Teylingen het bord via een mini crowdfunding actie hebben gefinancierd. Hiermee verbinden we onze leden letterlijk met onze lokale sportverenigingen. We zullen het komende jaar gaan bekijken of we op deze wijze meer verenigingen kunnen steunen, bijvoorbeeld door het bord over een jaar bij een andere vereniging te plaatsen."
 

Voordat de onthulling in Warmond plaatsvond, was het CDA ook in Sassenheim te vinden met een sportieve activiteit. Kinderen konden op een bungy springkussen tegen elkaar de strijd aangaan (foto onder). 

| Foto: pr.
| Foto: pr.

Uit de krant