Vorige week onthulde CDA-leden nog een sponsorbord bij Warmunda. Die hangt er overigens nog steeds, maar een andere banner in het dorp is wel weg.| Foto: pr.
Vorige week onthulde CDA-leden nog een sponsorbord bij Warmunda. Die hangt er overigens nog steeds, maar een andere banner in het dorp is wel weg.| Foto: pr. Foto: pr.

CDA doet aangifte van gestolen spandoek

Politiek Warmond

Warmond • In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 maart is in Warmond een banner van het CDA gestolen.

CDA Teylingen afdelingsvoorzitter Hans van Ek meldt dat het CDA niet de enige politieke partij is die dit overkomt. "Aan de ene kant kan ik mij voorstellen dat onze spandoeken met onze stijgende populariteit een gewild object zijn," zegt hij met een knipoog, om serieus te vervolgen: "aan de andere kant kun je dit ook zien als aantasting van politieke vrijheid en een kwestie van waarden en normen. Dit doe je gewoon niet. Respecteer daarom het werk van de politieke partijen en blijf van de spullen van een ander af".

CDA Teylingen heeft aangifte gedaan bij de politie maar is bereid deze in te trekken wanneer de daders het het spandoek gewoon weer terughangen, maar dan wel voor de verkiezingen.

Uit de krant