Medailles voor de twirlsters van Inspiration, v.l.n.r.: Rilana van Egteren, Fleur van Egteren, Anissa Soussani en Lily Meyvogel. | Foto: pr.
Medailles voor de twirlsters van Inspiration, v.l.n.r.: Rilana van Egteren, Fleur van Egteren, Anissa Soussani en Lily Meyvogel. | Foto: pr. Foto: pr.

Podiumplekken voor twirlsters Inspiration bij NK showtwirl

Sport Voorhout

Voorhout • De twirlsters van Inspiration hebben afgelopen zaterdag op de Nederlandse Kampioenschappen Showtwirl in Almere allemaal een podiumplek behaald.


In de categorie Solo show twirl juvenile behaalde Lily Meyvogel een derde plaats, Fleur van Egteren werd tweede en Anissa Soussani mag zich Nederlands Kampioen noemen in deze klasse.
In de categorie Solo show twirl junior behaalde Rilana van Egteren een derde plaats. Het jongste duo van Inspiration, Fleur van Egteren en Lily Meyvogel, kwam uit in de Duo show twirl juvenile en behaalde een tweede plaats. Het duo Anissa Soussani en Rilana van Egteren die in de preteen klasse uit kwamen behaalde ook een tweede plaats.

Twirlvereniging Inspiration bereidt zich samen met de Nederlandse equipe in de komende maanden voor op het Europese Kampioenschap Majorette, dat van 5 tot en met 8 oktober wordt gehouden in Almere. 

Uit de krant