| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Forwodians onder 12 kampioen

Sport Voorhout

Voorhout • Het eerste team van Forwodians jongens onder 12 is zaterdag kampioen geworden.

Dat Forwodians zou winnen, werd vooraf al wel verwacht, omdat DAS door alle tegenstanders met ruime cijfers werd verslagen. Na drie van de acht periodes stond het scorebord al op 31-5 en bij rust op 40-10. Echt spannend werd het niet. De coach gaf het team nog speciale opdrachten in de aanval om een extra moeilijkheid in te bouwen. Hierdoor kon DAS in de tweede helft ook regelmatig tot scoren komen en werd de eindstand 73-45.

Het kampioenschap van Forwodians onder 12 is bijzonder. Na de kerstperiode is het team in een hogere klasse gaan spelen, omdat ze alle wedstrijden wonnen. Maar ook in deze hogere klasse zijn de Voorhoutse basketbaltalenten dus opnieuw de sterkste.