De organisatie kijkt terug op een geslaagd Teylingen Toernooi. | Foto: pr.
De organisatie kijkt terug op een geslaagd Teylingen Toernooi. | Foto: pr. Foto: pr.

Succesvolle tiende editie Teylingen Toernooi

Sport Teylingen

Sassenheim • De sportieve opening van het nieuwe tennisseizoen was van 25 maart tot en met 2 april in de vorm van het Teylingen Toernooi. Dit jaarlijks terugkerende toernooi, voor alle tennissers uit de gemeente Teylingen die zijn aangesloten bij een KNTLB-club, wordt in toerbeurt georganiseerd door de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV), TV Overbos en SV Voorhout. De feestelijke tiende editie vond plaatst in Sassenheim op het kleurrijk versierde park van STV.

De weergoden waren de organisatie goedgezind, wat resulteerde in een prachtige lenteweek. Bij aankomst kregen alle 167 deelnemers een welkomstpakket. Het publiek werd vervolgens getrakteerd op prachtige wedstrijden, waarin de deelnemers d.m.v. een poulesysteem streden om de eerste plaats in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel.

De huldigingen waren tijdens de feestelijke afsluiting op zondag 2 april. De verschillende winnaars werden verblijd met leuke prijzen en uiteraard de eeuwige roem voor tennisseizoen 2017. En terwijl de meegekomen kinderen zich uitleefden in het springkasteel, kwamen de spelers en het publiek tot rust op het zonnige terras.