The Bassets komt er tegen HRC niet aan te pas. | Foto: pr.
The Bassets komt er tegen HRC niet aan te pas. | Foto: pr. Foto: pr.

The Bassets zonder brandstof

Sport Sassenheim

Sassenheim • De laatste thuiswedstrijd van The Bassets verliep niet zoals gewenst. De Sassenheimers verloren van HRC met 0-71. 

Rugbyfans vanuit de Bollenstreek waren zaterdag naar The Bassets gekomen om de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen te bekijken. Na de oorwassing van vorige week was The Bassets erop gebrand het thuis seizoen in stijl af te sluiten en een mooie pot op de grasmat neer te leggen. HRC uit Den Haag zou in Sassenheim wat gaan beleven.

Hoe anders kan het in de sport lopen. Vol verbazing zag het publiek een wedstrijd die niet eens op een wedstrijd leek. Na vijf minuten gooide The Bassets de handdoek al in de ring. HRC kon na hart en lust vrijuit spelen en liepen met twee vingers in de neus dwars door The Bassets heen. Op enkele speldenprikken daargelaten was het lang wachten op het verlossende eindsignaal. Toen dit fluitje eindelijk klonk stond de teller al op 0-71. Voor de competitiestand veranderd er niets. The Bassets staan vast op een vijfde plaats.

The Bassets moet zich nog een keer opladen, op zaterdag 6 mei gaan ze naar de nummer twee: 't Gooi in Naarden. Om het seizoen mooi af te sluiten zal alles beter moeten, anders loopt The Bassets daar tegen een nog grotere nederlaag aan. 

Uit de krant