| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pixabay

Verenigingen presenteren zich op het Vrijetijd festival

Verenigingen Teylingen

Teylingen • Het Vrijetijd festival is op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur in Park Rusthoff in Sassenheim. Er is nog plek voor verenigingen om mee te doen. 

Het event in het park biedt alle verenigingen van Teylingen de kans zich te presenteren aan de inwoners. Er is nog plek voor verenigingen om mee te doen! Welzijn Teylingen zorgt voor de kraam en de publiciteit. Aan de verenigingen wordt gevraagd om met demonstraties en/of ludieke acties de bezoekers te informeren en te enthousiasmeren voor hun vereniging.

Sportcourt

Kramen met activiteiten staan op het eiland in Park Rusthoff en op het parkeerterrein naast de bibliotheek. Op het parkeerterrein wordt ook een sportcourt ingericht waar de verenigingen demonstraties en wedstrijdjes kunnen organiseren.

Aanmelden

Het Vrijetijd festival vindt plaats vóór de zomervakantie en gelijktijdig met de Harddraverij. Voor meer informatie rondom dit event kunt u contact opnemen met Mairan Kofoed, adviseur vrijwillige inzet, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. Aanmelden kan via www.welzijnteylingen.nl.

Uit de krant