Afbeelding

Zomerbridge bij Bridgeclub Voorhout

Verenigingen Voorhout

Voorhout n De competities zijn geëindigd en dus is er weer gelegenheid om vrijblijvend een avondje te komen bridgen bij restaurant Boerhaave. Op maandagavonden, beginnend op 29 mei (en niet op tweede pinksterdag) kunnen bridgers van alle niveaus zich aanmelden voor een avondje zomerbridge.

Meestal wordt er gespeeld in twee lijnen, ingedeeld naar speelsterkte. Ook thuisbridgers worden van harte uitgenodigd om hun krachten te komen meten. U speelt behalve voor de eer ook voor een mooie fles wijn. Deze gaat niet alleen naar de nummer één, maar ook naar een wisselende andere plek in de eindklassering. Zo maakt iedereen kans. De kosten zijn 6 euro per paar.

De zomerbridge begint rond 20.00 uur en even na 23.00 uur is de uitslag bekend en kunnen de spelers hun persoonlijk overzicht van de avond bekijken.

Aanmelden het liefst via e-mail: bridgeclubvoorhout@gmail.com of via de kalender op de website: www.nbbclubsites.nl/club/9022  Telefonisch kan men zich aanmelden bij Els Mens: 06-11191193 en tot uiterlijk 19.45 uur aan de zaal. 

Uit de krant