Puzzelen, poker en ringrijden; de najaarsfeesten zijn van start [foto] | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
| Foto: pr./OVV
| Foto: pr./OVV (Foto: pr.)
foto Voorhout

Puzzelen, poker en ringrijden; de najaarsfeesten zijn van start

Voorhout • De najaarsfeesten in Voorhout zijn zaterdag 9 september van start gegaan met de autopuzzelrit. Op zondag 10 september was ringrijden bij RV & PC De Voorruiters. Ook de komende dagen staat er nog genoeg op het programma.

'Feest maak je samen' is het motto van de organiserende Oranje Vereniging Voorhout (OVV). Het programma staat dan ook vol met activiteiten voor alle leeftijden.

Helemaal nieuw tijdens de feestweek zijn het Keezenspel op dinsdag 12 september, het spelcircuit, ijsproeven en spijkerbroekhangen op vrijdag 15 september en alpinopet werpen en sjoelen op de zaterdag 16 september. Het toetjesconcert en moonlight-tobbetjesteken zijn weer terug op de vrijdagavond. Digitaal inschrijven voor de meeste activiteiten kan via www.ovvoorhout.nl. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>