Een bijzondere Kus van duizend kilo | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jalou, Zare en Bink onthullen het beeld De Kus.| Foto: Esther Luijk
Jalou, Zare en Bink onthullen het beeld De Kus.| Foto: Esther Luijk (Foto: Esther Luijk)
Voorhout

Een bijzondere Kus van duizend kilo

Voorhout • Ondanks de regen was het donderdag 14 september een drukte van belang bij de onthulling van De Kus, het beeld dat de rotonde bij de Nagelbrug siert.

Door Esther Luijk

Een beeld voor en door Voorhouters, volgens Gaby de Lijster, voorzitter van Rotary Club Voorhout. De Kus werd namelijk onder andere gefinancierd door een crowdfundingsactie onder de Voorhoutse bevolking, waarmee ruim 8.500 euro werd opgehaald. "We hebben mede hierdoor gezien dat het beeld wordt omarmd door de mensen die in Voorhout wonen en werken." Het beeld werd onthuld door Jalou, Zare en Bink, drie Voorhoutse leerlingen die de schrijfwedstrijden hadden gewonnen.

Cadeau

De Rotary Club bestond eerder dit jaar 25 jaar en in plaats van een cadeau te krijgen, wilden de leden het jubileum vieren door een cadeau te geven.

Lees verder in De Teylinger van woensdag 20 september. 


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>