Afbeelding
Foto: pr.

Op de koffie bij de buren tijdens Burendag

Algemeen Teylingen

Teylingen n Beter een goede buur..Het is vandaag in heel Nederland weer Burendag en ook in Warmond, Sassenheim en Voorhout doen veel buurtjes mee.

In veel wijken wordt het groen opgefrist en de straat winterklaar gemaakt. Ook mag een lekker bakkie niet ontbreken en wordt in een aantal straten samen gegeten. In de Meidoornlaan in Sassenheim combineren ze het: naast een workshop streetart is er ook een high-tea. In de Lisdoddehof in Voorhout wordt de buurttuin opgeknapt.

Nieuwe buren

Ook wordt Burendag gebruikt om kennis te maken met de nieuwe buren die nog moeten verhuizen. Bij de nieuwbouw in de Norremeerstraat is er een kennismakingsborrel en ook aan de Koetsiersweg komen de huizenkopers van de Koetsiershof alvast bij elkaar.

Burgemeester op bezoek

Het college bezoekt een aantal activiteiten. Zo is burgemeester Carla Breuer bij het opknappen van speelplaats Schoonoord in Voorhout en in de Marijkestraat in Sassenheim. Wethouder Arno van Kempen bezoekt in Voorhout 's morgens in de buurtkamer Agneshove en 's middags het Wild Wild West bij de Narcis. Wethouder Kees van Velzen start zijn Burendag bij de Kloosterwei in Warmond.

Alle deelnemende straten en wijken zijn te vinden op www.burendag.nl. 

Uit de krant