De werkzaamheden aan de Nagelbrug tijdens het voorjaar. | Foto: pr./Maurice Hoogeveen
De werkzaamheden aan de Nagelbrug tijdens het voorjaar. | Foto: pr./Maurice Hoogeveen Foto: pr./Maurice Hoogeveen

Herenstraat volgende week vanaf N444 afgesloten

Algemeen Voorhout

Voorhout • De Herenstraat tussen de N444 en Schoonoord is van dinsdag 10 oktober 9.00 uur tot woensdag 11 oktober 16.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer in en naar Voorhout wordt omgeleid.

De provincie werkt momenteel aan de aanleg van de turborotonde bij de Nagelbrug. Daarbij wordt bovenstaand deel van de Herenstraat ook opnieuw geasfalteerd. Voetgangers en fietsers worden langs het werkvak in de Herenstraat geleid. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het weekend in week 44.

Weekendafsluiting

Van vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot maandag 23 oktober 5.00 uur zijn de laatste werkzaamheden aan de rotonde. In dit weekend is de N444 vanaf de KTS tot aan de Sportlaan afgesloten voor autoverkeer. Hiermee zijn de aansluitende wegen Herenstraat, Rijnsburgerweg voor het autoverkeer bij de Nagelbrug afgesloten. De Sportlaan is bereikbaar vanaf de rotonde Sikkensweg. De dokterspost Duin- en Bollenstreek blijft vanuit Katwijk bereikbaar via de Rijnsburgerweg en vanuit Noordwijk via de N444 (Van Berckelweg). Vanaf maandag 23 oktober is de gehele rotonde open. Linksaf slaan vanuit Noordwijk kan dan weer.

Uit de krant