Afbeelding

HNTM bij benefiet voor KiKa in Warmond

Algemeen Warmond

Warmond • Vijf studenten van de Hogeschool Leiden organiseren op zondag 22 oktober de benefietmiddag PlayForKiKa bij Dekker (Veerpolder 14), waarvan de opbrengst naar KiKa gaat. Twee deelnemers van het tv-programma Hollands Next Top Model zijn ook aanwezig.

Amber Veenswijk, Nicole Krijvenaar, Meryam Aghziel, Noah Wientjes en Naomi de Haas? kregen vanuit hun opleiding de opdracht om een evenement te organiseren. Dat pakken ze meteen groot aan, met PlayForKika. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers dansen op de beats van de dj's, cupcakes versieren en hun rodeokunsten vertonen op de mechanische stier. Ook zijn er optredens van onder andere Dystinct.

Montell en Ritse, twee deelnemers van Hollands Next Top Model, komen langs voor een meet en greet. 

Kaartverkoop

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, dat is inclusief een drankje, en zijn verkrijgbaar door te mailen naar hsl.kikaactie@gmail.com of stuur een Whatsappje met naam naar 06-36005817. De entree is aan de deur 12 euro. Zelf consumpties meenemen is niet toegestaan. De organisatie laat weten dat er voor alle bezoekers voor gratis eten wordt gezorgd. 


Uit de krant