Rogier Landwer Johan ontvangt de voorzittershamer van penningmeester Dirk van den Nouland. | Foto: pr./Sylvia Kruijer
Rogier Landwer Johan ontvangt de voorzittershamer van penningmeester Dirk van den Nouland. | Foto: pr./Sylvia Kruijer Foto: pr.

Landwer Johan nieuwe voorzitter RKVV Teylingen

Sport Sassenheim

Sassenheim • Tijdens de ledenvergadering op vrijdag 3 november hebben de leden van RKVV Teylingen Rogier Landwer Johan als nieuwe voorzitter benoemd. Hij neemt de taken over van interim-voorzitter Albert Vink.

Landwer Johan heeft in zijn jeugd bij RKVV Teylingen gevoetbald. Zoon Thijs voetbalt in de JO11 en dochter Anne speelt in het dit seizoen opgerichte Teylingen-Ter Leede combinatieteam. Als ouder, voorzitter en liefhebber van het voetbalspel is hij op zaterdag én zondag bij de club te vinden. Hij hoopt dat mensen hem aanspreken op zaken die aandacht nodig hebben. "Het zal niet zo zijn dat er gelijk oplossingen voor handen liggen, maar we schenken er binnen het bestuur zeker aandacht aan." aldus de nieuwe voorzitter. Hij maakt ook direct van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen. "Wij beschikken over een mooi eerste elftal. De resultaten van het eerste kunnen natuurlijk altijd beter, maar zij verdienen onze support! We gaan er elk seizoen voor met een goede en gedreven brede selectie, waarin zeker plaats is voor de talentvolle jeugd. Het doel is om een stabiele tweedeklasser te zijn, met stiekem een blik naar de eerste klasse."

Uit de krant