Nieuwe vrijwilligers voor verzorging van begraafplaatsen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
 De enthousiaste vrijwilligersgroep van de parochie St.Bartholomeus/Stichting Begraafplaats is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. | Foto: pr.
De enthousiaste vrijwilligersgroep van de parochie St.Bartholomeus/Stichting Begraafplaats is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Nieuwe vrijwilligers voor verzorging van begraafplaatsen

Voorhout  • Sinds september 2016 kent de parochie St.Bartholomeus/Stichting Begraafplaats een enthousiaste vrijwilligersgroep, die iedere maandagochtend van 8.30 tot ongeveer 12.00 uur aanwezig is voor de verzorging van de begraafplaatsen.

Onder leiding van hovenier Floris Heuzen is inmiddels gestart met het wegwerken van achterstallig onderhoud. De paden worden weer op hoogte gebracht en voorzien van een nieuwe schelpenlaag. Onder het hekwerk langs de Kerkweg is een betonnen grondkerende wand geplaatst om het weg zakken te voorkomen. Het hekwerk is ook vernieuwd. De vrijwilligersgroep kan nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Geïnteresseerden kunnen op maandagochtend langskomen voor informatie en aanmelding.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>