| Foto: PR
| Foto: PR Foto: PR

Workshops over Windows 10

Algemeen

Sassenheim • De bibliotheek Sassenheim biedt al enige tijd in samenwerking met Seniorweb complete computercursussen aan. Cursisten hebben aangegeven dat ze meer behoefte hebben aan doelgerichte workshops. Om die reden is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven op losse workshops.

De volgende workshops staan de komende periode op het programma: Maandag 8 januari: Windows 10, maandag 15 januari: Bestandsbeheer, maandag 22 januari: Internet, maandag 29 januari: Mailen, maandag 5 februari: Fotobewerking, maandag 12 februari: Word. Al deze programma's bevinden zich in Windows 10.

De workshops duren twee uur en worden gehouden op maandagmiddag van 14.15 tot 16.15 uur in de bibliotheek Sassenheim (Kerklaan 42). Het maximum aantal deelnemers is zes. Er wordt dus gewerkt in kleine groepjes. Een laptop meenemen is niet nodig. Deze staat klaar in de bibliotheek. De kosten voor de workshops bedragen 5 euro per keer voor leden van de bibliotheek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet leden.

Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de bibliotheek geregeld worden en ook via www.bibliotheekbollenstreek.nl/cursus.

Uit de krant