Afbeelding
Foto: pr.

Rij mee met het Bloemencorso, het meest gefotografeerde evenement van Nederland

Zakelijk

Regio • Altijd al eens mee willen rijden in het Bloemencorso van de Bollenstreek? Het Bloemencorso van de Bollenstreek biedt ondernemers een unieke manier uw bedrijf te promoten door mee te rijden in het Bloemencorso 2018 met een luxe of promotie wagen.

"Welk bedrijf of instelling streeft er niet naar om zich op spraakmakende wijze te presenteren" zegt corsovoorzitter Leo van der Zon. "Rij dan eens mee met het Bloemencorso van de Bollenstreek, het meest gefotografeerde evenement van Nederland. Het verwerven van meer naamsbekendheid is voor velen immers prioriteit nummer één. Wat is er dan niet mooier om te kunnen meeliften met een evenement van nationale en internationale faam zoals het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Het bloemencorso staat dit jaar in het teken van het thema Cultuur. Tijdens het verlichte corso op vrijdagavond 20 april in Noordwijkerhout en het corso op zaterdag 21 april van Noordwijk naar Haarlem zal weer blijken, dat dit 'gezicht van de lente' een positieve invloed uitoefent op de regio.

Inschrijving geopend

De inschrijving voor luxe of promotiewagens is geopend."Deelname aan het corso met een luxe of promotiewagen is volgens Van der Zon een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren. "Alleen het publiek dat naar het corso-evenement komt kijken, is al van ongekende omvang en komt letterlijk overal vandaan. Iedere doelgroep zit er wel bij. En dan nog maar niet te spreken over de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt om aan de thuisblijvers te vertonen via de sociale media, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Dit werkt als een olievlek. Er is gewoon geen effectievere wijze van promotie te bedenken. Bovendien is het Bloemencorso van de Bollenstreek het eerste grote voorjaarsevenement na de winter, waardoor het altijd een maximum aan aandacht krijgt in de media."

Luxe wagen

Vanuit de commissie marketing zegt Ad van Zelst het enthousiasme van Van der Zon in alle opzichten te delen over deze spraakmakende wijze van promotie maken: "We zijn op dit moment nog met een aantal kandidaten voor een praalwagen in gesprek. Voor kleinere bedrijven die graag willen deelnemen aan het Bloemencorso hebben we een goed alternatief om met een luxe wagen mee te rijden. We merken dat bedrijven graag van deze bijzondere manier van promotie gebruikmaken. De combinatie praalwagens-luxe wagens en muziek tijdens het bloemencorso maakt het evenement heel bijzonder. De vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland geven hoge waarderingen aan het Bloemencorso van de Bollenstreek. Dit is het grootste gratis evenement in Nederland."

Informatie en begeleiding vanuit het bloemencorso

Ad van Zelst en Leo van der Zon zijn verantwoordelijk voor de deelnemende bedrijven aan het bloemencorso. Er zijn verschillende deelnamepakketten voorhanden. Voor vragen of informatie over deelname aan het bloemencorso kan men zich melden via deelname@bloemencorso.info. Ook op de website is de informatie te vinden.

Uit de krant