Afbeelding
Foto: archief/Adrie van Duijvenvoorde

Albert Heijn opent deuren na grote verbouwing

Zakelijk

Sassenheim • De Albert Heijn aan het Voorhavenkwartier is na een grote verbouwing vanaf vanmiddag 16.00 uur weer open voor de klanten.

De officiele opening wordt verricht door de oudste klant, mevrouw Kalis. De 92-jarige oud doet elke dag boodschappen voor zichzelf én voor drie minder mobiele buren bij haar 'Appie' aan het Voorhavenkwartier.

Versplein

De verbouwing is voorspoedig verlopen, laat manager Nathan Ririhena weten. "Binnen een week is de gehele winkel gestript en weer opgebouwd. Alle medewerkers hebben zich ingezet om de winkel binnen luttele uren leeg te halen en binnen enkele dagen te vullen." Nieuw in de winkel is het grote versplein bij binnenkomst. Ririhena: "Een centrale plek waar alle verse producten te vinden zijn. Verder heeft de nieuwe winkel ruimere paden, een grotere koffiehoek en een brood- en delikaasafdeling met meer assortiment". De Albert Heijn in Sassenheim legt de focus écht op food, vervolgt de manager. "We hebben gemerkt dat onze klanten kwalitatief goede producten en ruime keus waarderen. Dat is de reden dat wij een groot versplein hebben gecreëerd in de winkel. Daarnaast breiden wij ons assortiment ook op de houdbaarafdeling uit; zo krijgen wij er een aantal mooie wijnen en speciaal bieren bij." 

Activiteiten en loterij

De eerste drie weken na de opening staan in het teken van feestelijke activiteiten en een loterij die Albert Heijn organiseert in samenwerking met andere winkeliers aan het Voorhavenkwartier. Klanten die verrassende producten willen proeven zijn de eerste drie zaterdagen na de opening van harte welkom. Op woensdag 7 februari en 14 februari worden er gezellige kindermiddagen georganiseerd.

Klanten maken vanaf de opening tot en met 18 februari kans op prijzen als een Aupingbed, een Jura espressomachine of een Voorhavenkwartier. Daarnaast zijn er diverse tegoedbonnen te winnen die te besteden zijn in de winkels van het Voorhavenkwartier. Voor elke 25 euro die bij Albert Heijn het Voorhavenkwartier wordt besteed, ontvangt de klant een lot. Aan het einde van elke week is er een trekking.

Uit de krant