| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr

Daten voor 60-plussers krijgt vervolg

Zorg & Welzijn

Teylingen • Na het succes van vorig jaar heeft Welzijn Teylingen besloten om ook dit jaar een (speed)datebijeenkomst voor 60-plussers te organiseren. Zo krijgen inwoners van de Bollenstreek op zaterdag 24 maart opnieuw de mogelijkheid om weer een nieuwe liefde, vriendschap of activiteitenmaatje te ontmoeten.

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Dat kan zijn door een scheiding of door het overlijden van de partner. Sommige senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen. Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak ook al voldoende.

Liefde en vriendschap

Vorig jaar bleek uit het aantal inschrijvingen dat er echt behoefte is aan een dergelijk evenement. Toen hebben mensen zich niet in kunnen schrijven vanwege het hoge aantal deelnemers. Voor die mensen, maar ook voor diegene die het vorig jaar gemiste hebben, is er dit jaar een tweede kans. Tijdens een datemiddag kunnen inwoners van Teylingen en omstreken elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het verschil met vorig jaar is echter dat de bijeenkomst nu in twee verschillende activiteiten is onderverdeeld; het échte één op één speeddaten voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de groepsgesprekken voor diegene die op zoek zijn naar een activiteiten maatje. Via het aanmeldingsformulier op de website van Welzijn Teylingen kan worden aangeven voor welk onderdeel deelnemers zich willen inschrijven.

De datemiddag is op zaterdag 24 maart van 15.00 tot 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens. De toegang bedraagt 12,50 euro per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en twee drankjes. Aanmelden kan tot en met 1 maart via www.welzijnteylingen.nl of bel 0252-231805. Voor wie wil komen maar geen eigen vervoersmogelijkheden heeft, kan Welzijn Teylingen eventueel een passende oplossing vinden.

Uit de krant