Anne Kuik. | Foto: pr.
Anne Kuik. | Foto: pr. Foto: pr.

Politiek café en bezoek aan Tweede Kamer

Algemeen

Teylingen • Anne Kuik is op maandagavond 19 februari, vanaf 19.30 uur, gast van CDA Teylingen in Grand Café Graaf Jan, Jan van Brabantweg 3 in Sassenheim.

Tijdens het Politiek Café beantwoordt Kuik vragen over onderwijs, zorg, wonen en werk. De 30-jarige Groningse zat van 2010 tot 2017 in de gemeenteraad van de stad in het Noorden. Ook was ze tot 2014 fractievoorzitter. Sinds maart 2017 zit Kuik voor het CDA in de Tweede Kamer. Tijdens de landelijke verkiezingen kreeg ze 15.000 voorkeursstemmen. Ze is in de Kamer woordvoerder voor het MBO, Ontwikkelingssamenwerking, Preventiebeleid in de volksgezondheid en op prostitutiebeleid/mensenhandel. De jongeren van Crescendo verlenen muzikale medewerking tijdens de bijeenkomst.

Bezoek de Tweede Kamer

Op donderdagmiddag 22 februari brengt CDA Teylingen van 14.00 tot 16.00 uur een bezoek aan de Tweede Kamer. Daar krijgen bezoekers een rondleiding en een ontmoeting met een CDA-kamerlid. De rondleiding is voor zowel partijleden als niet-leden. Iedereen kan zich aanmelden. Aanmelden kan bij Sybrinne van den Breukel: S.vdBeukel@tweedekamer.nl.

Uit de krant