Het nieuwe clubhuis van de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft het hoogste punt bereikt. | Foto: pr.
Het nieuwe clubhuis van de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft het hoogste punt bereikt. | Foto: pr. Foto: pr.

Clubhuis krijgt vorm; tennispark STV in juni open

Sport

Sassenheim • De bouw van het nieuwe tennispark van de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) is in volle gang. Het park op het Roodemolenpark wordt media juni dit jaar geopend. 

Bij de bouw van het nieuwe tennispark voor de Sassenheimse Tennis Vereniging is weer een nieuw hoogtepunt bereikt. Letterlijk dit keer, want het hoogste punt van het clubhuis zit erop. STV vierde dat samen met de medewerkers van de bouw door het schenken van zogenaamd (alcoholvrij) pannenbier. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt er traditiegetrouw bier geschonken. Om het feest compleet te maken, sneden STV-voorzitters Hans Wingender en René Vos de taart aan. Bovendien werden de bouwmedewerkers bedankt voor het voorspoedige werk met een aandenken.

De beide voorzitters, die het voorzitterschap van de tennisvereniging jaarlijks afwisselen, zijn hun gezamenlijke bestuursperiode acht jaar geleden gestart. Hierbij wisten ze dat tijdens hun ambtsperiode de bouw van het nieuwe tennispark gerealiseerd zou worden. Het is dan ook fijn om na jaren van intensieve voorbereidingen eindelijk resultaat te kunnen zien. Tijdens de ALV van de vereniging kregen de leden een virtuele rondleiding door het nieuwe clubhuis.

De Sassenheimse Tennis Vereniging zal medio juni 2018 haar nieuwe 'thuis' feestelijk te openen tijdens het Open Toernooi.

Uit de krant