De ijsmeesters geven akkoord. Het ijs is zes centimeter dik en dus kan er geschaatst worden bij de Warmondse IJsclub in de Veerpolder. | Foto: FB Warmondse IJsclub
De ijsmeesters geven akkoord. Het ijs is zes centimeter dik en dus kan er geschaatst worden bij de Warmondse IJsclub in de Veerpolder. | Foto: FB Warmondse IJsclub Foto: pr.
update

Schaatsen uit het vet, de ijsbanen in Warmond, Voorhout én Sassenheim zijn open!

Algemeen

Teylingen • Schaatsliefhebbers opgelet, de ijsbanen in Warmond en Voorhout zijn vanaf 10.00 uur open. Schaatsen op de ijsbaan in Sassenheim kan sinds 12.00 uur vanmorgen.

Zowel de ijsbaan bij de Warmondse IJsclub (Veerpolder 18) als de Voorhoutse IJsclub (Sportpark Elsgeest, Sportlaan 8) zijn open. Voorhout had gisteren al de primeur, toen een gedeelte van de landijsbaan werd opengesteld. De vorst van vannacht heeft ervoor gezorgd dat de ontstane wakken weer dicht zijn en dus is er vandaag opnieuw schaatspret aan de Sportlaan.  In Voorhout is de entree voor een volwassene 2,50 euro en voor kinderen tot 16 jaar 1,00 euro. 

De ijsbaan in Sassenheim was gisteren nog niet open, maar vanaf 12.00 uur kan geschaatst worden aan de Kagerweide. De baan is tot 17.00 uur open voor iedereen. Daarna is er tussen 18.00 en 19.00 uur alleen toegang voor leden van schaatstrainingsgroep STS. Vervolgens gaat de ijsbaan van 19.00 tot 22.00 uur weer open. 

.

Uit de krant