Afbeelding
Foto: pr.

TOV: Nieuw platform voor alle ondernemers

Zakelijk

Teylingen • In de algemene ledenvergadering van de Teylingen Ondernemers Vereniging op maandag 5 maart heeft het demissionair bestuur zijn taken overgedragen aan een tijdelijk bestuur. Het interim-bestuur gaat kijken of een nieuw platform voor alle ondernemers binnen Teylingen haalbaar is.

Aanleiding voor het aftreden van het demissionair bestuur is het stranden van het Ondernemersfonds Teylingen vanwege het ontbreken van politiek draagvlak. In december trok de gemeenteraad de stekker uit het Ondernemersfonds. Het fonds kwam twee jaar eerder al moet moeite tot stand. Ook toen verlieten leden van de TOV de vereniging vanwege de discussie over het wel of niet opzetten van het fonds. Een deel van hen verenigden zich in de VOT, de Vrije Ondernemers Teylingen.

Het interim bestuur heeft nu als taak van de TOV meegekregen om in de komende periode alle ondernemers van Teylingen uit te nodigen om mee te denken over de opzet van een nieuw ondernemersplatform onder de naam Teylingen Ondernemers Platform (TOP). Ze willen daarin zoveel mogelijk draagvlak vinden en inzicht krijgen in wat er leeft bij de ondernemers en waar zij behoefte aan hebben.

Het platform laat weten ook nog op zoek te zijn naar ondernemers die zich willen inzetten voor de vorming van een nieuwe vereniging. Zij kunnen contact opnemen met het secretariaat backoffice@teylingenov.nl. 

Uit de krant