Jan Kieft. | Foto: pr.
Jan Kieft. | Foto: pr. Foto: pr.

Jan Kieft: 'Het mooiste leven is het leven van je missie'

Activiteiten

Sassenheim • Met welke reden ben jij naar deze aarde gekomen? Waarom lukt het niet de wereld te verbeteren? Het zijn de belangrijkste vragen van je leven, vindt Voorhouter Jan Kieft, auteur van het boek 'Regeer je eigen leven, de 7 wetten van zelfbeschikking' . Op donderdag 12 april geeft hij een lezing over dit onderwerp.

Kieft (op de foto): "Als kind zijn we geprogrammeerd in regels over wie je bent, wat je moet worden, wat je mag geloven en wat gelukkig maakt in het leven. Veel van deze regels houden ons af van ons levensdoel. Waarom baseren we ons leven dan op mensen die hun eigen doel niet kennen? Of op regels die voorbij hun houdbaarheidsdatum zijn?"

Schoon schip maken

"Jouw Hoger Zelf weet precies wat het met jouw leven en de wereld voorheeft. Het boek 'Regeer je eigen leven, de 7 wetten van zelfbeschikking' helpt je jouw leven, jouw missie, jouw regels te ontdekken. Het is nooit te laat om schoon schip te maken. Het leven dat jij wilt is hier en nu beschikbaar, als je bereid bent je geest voor jezelf open te stellen."

De lezing begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij boekhandel Wagner in Sassenheim. Inloop vanaf 19.30 uur. De toegang bedraagt 5 euro, dat is inclusief koffie en thee. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan in de boekhandel of via www.boekhandelwagner.nl.

Uit de krant