Marco Kraats. | Foto: pr.
Marco Kraats. | Foto: pr. Foto: pr.

Sportparkpop met Tom Haver en Marco Kraats

Activiteiten

Voorhout • Wie Koningsdag zegt, zegt ook Sportparkpop. De dertiende editie van dit muzikale evenement is van 14.00 tot 21.00 uur weer op Sportpark de Elsgeest aan de Sportlaan.

Sportparkpop werd geboren als idee om ook iets in Voorhout te organiseren na drie uur 's middags. Tot dan toe was er een beperkt programma, terwijl in Noordwijk juist een concert werd gegeven. Dat moet hier ook kunnen, dachten enkele vrijwilligers van handbalvereniging Foreholte. In samenwerking met de Oranje Vereniging Voorhout werd de eerste editie georganiseerd.

Ruim tien jaar later is op vrijdag 27 april voor de dertiende keer Sportparkpop. Dit keer, net als vorig jaar, met coverband The Rich and Famous. Tom Haver staat ook op het programma om zijn beste singles en de leukste covers te zingen. 's Avonds gaat Marco Kraats de boel op zijn kop zetten met zijn feestnummers zoals 'Ruitenwisser'. DJ Petit is weer van de partij en voorziet het publiek van dansbare nummers. Vanaf 20.30 uur voert hij het tempo op voor een knallend eind van Sportparkpop 2018. Daarnaast zijn er 's middags voor de kinderen ook een aantal activiteiten.

Cheque voor handbal

Sportparkpop wordt door veel vrijwilligers van handbalvereniging Foreholte mogelijk gemaakt. De opbrengst gaat, zoals ieder jaar, naar de jeugdopleiding van de handbalvereniging. Vorig jaar werd er 7.500 euro opgehaald. De cheque werd in september door voorzitter van de stichting Frank Homan overhandigd aan zijn collega bij hv Foreholte, Kees Kraakman.

Meer informatie over Sportparkpop is te vinden op www.sportparkpop.nl.

Uit de krant