Gastlocatie GolfCentrum Noordwijk zorgt voor een uitdagend en professioneel parcours.
Gastlocatie GolfCentrum Noordwijk zorgt voor een uitdagend en professioneel parcours. Foto: pr

Ondernemers Bollendorpen organiseren weer groots voetgolfevenement

Zakelijk

Regio • De vijf lokale belangenbehartigers uit Noordwijk (NOV), Lisse (BCL), Noordwijkerhout (ONNO), Teylingen (TOV) en Hillegom (IRH) houden donderdag 31 mei alweer voor de vierde keer het Voetgolf Bollenstreektoernooi. Net als vorig jaar zal de plaats van handeling het GolfCentrum in Noordwijk zijn.

Een jaarlijks terugkerend uniek evenement voor ondernemers. Het doel van het evenement is om ook buiten het eigen dorp elkaar op een aangename, informele manier te treffen, kennis te maken of banden aan te halen.

Waarom voetgolf
Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Met element voetbal als meest laagdrempelige sport en golf als de beste netwerksport, wordt er gestreden in teams van twee personen. Gastlocatie GolfCentrum Noordwijk zorgt voor een uitdagend en professioneel parcours. Aansluitend aan het sportieve element is er een netwerkbijeenkomst met een walking diner waar ook de leden die niet hebben meegedaan met voetgolf kunnen aanschuiven.

Starttijd voetgolf is om 16.00 uur, start netwerkbijeenkomst met walking diner is rond 18.30 uur en de bijeenkomst is om 21.00 uur afgelopen. Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u terecht bij de eerder genoemde ondernemersverenigingen.

Uit de krant