De Herenstraat in Voorhout. De enquete gaat naar alle ondernemers in Teylingen, waaronder de detailhandel en horeca. | Foto: archief
De Herenstraat in Voorhout. De enquete gaat naar alle ondernemers in Teylingen, waaronder de detailhandel en horeca. | Foto: archief Foto: pr.

TOV stuurt enquête naar 1646 ondernemers

Zakelijk

Teylingen •  De Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) heeft sinds 5 maart een interim-bestuur, dat als doel heeft om een nieuwe en op de toekomst gerichte vereniging voor alle ondernemers binnen de gemeente Teylingen te ontwikkelen. Daarom is een enquête voor alle ondernemers binnen Teylingen opgesteld, die vanaf 14 mei wordt verstuurd.

Het bestuur wil inzichtelijk krijgen wie de ondernemers zijn, wat zij nodig hebben om succesvol te zijn in hun branche en welke rol een ondernemersvereniging daarin kan spelen. Het interim-bestuur benadrukt: "Alleen met de antwoorden van ondernemers binnen Teylingen op de enquête kunnen we helpen om een gezond ondernemersklimaat voor ondernemers binnen de gemeente Teylingen te creëren". Voor het opstellen van de enquête heeft het bestuur een aantal partijen geraadpleegd, zoals de gemeente Teylingen, het Citymanagement, de Vrije Ondernemers Teylingen (V.O.T.) en diverse andere ondernemersnetwerken.

Contact

De enquête wordt uitgevoerd in samenwerking met het Erasmus Center for Business Innovation. Er wordt vertrouwelijk met antwoorden omgegaan en de resultaten worden anoniem verwerkt. Het Erasmus Center for Business Innovation vertaalt de uitkomsten van de enquête in een rapportage. In de week van 14 mei wordt de online enquête verstuurd aan ruim 1600 ondernemers binnen Teylingen. Ondernemers die de enquête niet hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met de TOV via enquete@teylingenov.nl.

Uit de krant